Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علیرضا قزوینی زاده مدیر نگهداری و تعمیرات شرکت پالایش نفت اصفهان، گفت: با توجه به راه اندازی واحد تقطیرسه این واحد در کنار واحد تقطیر شماره ۲ برای تأمین خوراک و تولید محصولات فعال خواهند بود.

او پیش بینی پایان کار را با در نظر گرفتن شرایط کاری برای هر کدام از واحد‌ها از زمان شروع بستن واحد تا پایان مراحل راه اندازی، ۲شهریور اعلام کرد و افزود: این تعمیرات در فصل گرما، وجود بیماری کرونا و همچنین شرایط بحرانی آب به همت هزار و ۳۰۰ نفر نیرو اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر نگهداری و تعمیرات شرکت پالایش نفت اصفهان بیان کرد: خوراک واحد تقطیر شماره یک این شرکت، به طور متوسط روزانه ۹۰هزار بشکه است که تولیدات آن گاز مایع، بنزین سبک، بنزین خام، گازوئیل سبک و سنگین و خوراک واحد‌های آیزوماکس، شرکت نفت سپاهان و شرکت نفت جی است.

قزوینی زاده ادامه داد: واحد گاز مایع شماره یک نیز با دریافت خوراک حدود ۸هزار بشکه در روز، گاز مایع تولید می‌کند و همچنین خوراک واحد کاهش گرانروی شماره یک، حدود ۲۱هزار بشکه در روز و تولیدات آن گاز مایع، هات اویل، بنزین و تار است.

۸۵درصد تولیدات شرکت پالایش نفت اصفهان به ۶ فرآورده اصلی بنزین، نفت سفید، نفت کوره، نفت گاز، گاز مایع و سوخت‌های جت اختصاص دارد.

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پالایش نفت شرکت پالایش نفت شرکت پالایش نفت گاز مایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۴۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

کد خبر 6097160 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • پالایش نفت اصفهان به لیگ برتر فوتسال صعود کرد
  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز